fbpx

Level1 ei ole siiani kirjutanud kordagi Slightly Mad Studios’e poolt loodavast mängust Project CARS. Peamiseks vabanduseks saab ehk välja tuua selle, et novembris ilmuvast mängust pole siiani väga midagi kirjutada olnud. Mäng on küll nüüdseks juba mõnda aega olnud varajases ligipääsus, kuid see pole olnud piisavaks põhjuseks, et see omale hankida. Korraliku rahulduse on juba pakkunud mängupiltide ja videote vaatamine, mis panevad tõsiselt suu vett jooksma autoarmastajatel ja teistel mänguritel, kelle jaoks on visuaalne täiuslikkus ning oma mängumasinast viimase välja pigistamine esikohal.

Project-CARS-11

Mängustuudio portfooliost võib juba leida selliseid mänge nagu BMW M3 Challenge, Need for Speed: Shift ja Shift 2 Unleashed. Seega pole ka ime, et Project CARS’i puhul pannakse varasemate mängude eeskujul erilist rõhku visuaalsele täiuslikkusele ning sõidukogemuse viimistlemisele.

Nüüd on Slightly Mad Studios löönud käed väljaandjaga Bandai Namco Games, et tuua Project CARS võimalikult paljude mänguriteni. Algne plaan lasta mäng välja ka vanadele konsoolidele on kadunud ning nüüd võib mängu oodata PC, PlayStation 4, Xbox One, Steam OS ja, üllatus-üllatus, Wii U peale. Seega ei tohiks olla põhjust karta, et mängu hakatakse kuidagi graafiliselt poolitama või vähendama, et võimaldada kõigil platvormidel ühtne tulemus. Siin oleks vast sobilik teha Wii U teemal nalja, kuid kuna ei oma ise seda konsooli, ei võta ka omale õigust seda kiita ega laita.

Project-CARS-1 copy

Project CARS sai alguse vahetult enne, kui Kickstarter tõsiselt käima läks. Slightly Mad lõi oma ühisrahastusplatvormi ning suutis sellega mängu arendamiseks kokku ajada üle viie miljoni dollari. Nad koondasid selle tegevuse käigus ka hulgaliselt mängureid suureks kogukonnaks, kellega koos mängu edasi arendati. Kuna nüüd on kambas ka suurväljaandja, pole enam mingit kahtlust, et mäng lõpuks kõigi soovijateni ühel või teisel moel jõuab.

Kauaoodatud mängu lubatakse novembriks – samale ajale, mil ilmuvad ka Ubisofti The Crew ning Sony Driveclub. Kas ja kuidas suudab võistelda Project CARS selliste konkurentidega, näitab vaid aeg, kuid level1 hoiab oma pöidlaid püsti ning looodab, et parim võidusõidumäng võidab.