fbpx

PlayerUnknown’s Battlegrounds saab valmis küll alles aasta lõpus, aga omab juba praegu piisavalt suurel hulgal mängijaid, et lükata troonilt pikalt oma positsiooni hoidnud suured tegijad.

Nimelt mängis möödunud nädalavahetusel PUBGi korraga 382 561 inimest, mis tõstis selle tulemusega mängu antud edetabelis neljandale kohale, kus aastast 2015 hoidis kramplikult oma kohast kinni Grand Theft Auto V.

Mängijate hulga edetabel pannakse kokku Steami avatud WEB API kaudu ning seeläbi on võimalik lisaks muule jälgida ka inimeste hulkasid, kes konkreetsel hetkel antud videomänge mängivad. Edetabeli eesotsas on loomulikult Valve’i enda loodud DOTA 2, mille rekord saavutati 2016. aasta märtsikuus, kui mängu mängis korraga 1 291 328 inimest, teisel kohal on Counter-Strike: Global Offensive 850 485 mängijaga ning kolmandal Fallout 4, mille käivitasid mängu ilmudes  471 955 inimest.

Arvestades aga asjaolu, et PlayerUnknown’s Battlegrounds on siiani varajases ligipääsus, võib teha kindlaid panuseid, et ka Fallout 4 peab kartma oma edetabeli koha pärast. Lähiajal on mängu oodata ka uut sisu ning üksikisikuvaates servereid, mäng ise peaks ametlikult ilmumaga aga käesoleva aasta neljandas kvartalis. PUBG on jõudmas ka Xbox One konsoolile.

Allikas: Polygon