fbpx

Tundub, et Ubisoft pole ainus stuudio, mis mängumaailmade loomisel Egiptuses potentsiaali näeb. Sarnasest mõttelõngast on kinni krabanud ka Firewatchi loonud Campo Santo, kuna nende järgmine teos In The Valley of Gods leiab aset just vaaraode ja püramiidide maal.

The Game Awardsil välja kuulutatud Assassin’s Creed Orig… tähendab,  In The Valley of Gods asetab mängija allakäinud filmitegija Rashida saabastesse 1920ndate Egiptuses. Väidetavalt peidab end kuskil Egiptuse lõputute liivadüünide vahel hindamatu arheoloogiline avastus, mille otsinguis näeb Rashida viimast võimalust haarata kinni seiklusrikkast elust, millest ta on alati unistanud. Rashida meelehärmiks haaratakse sündmuste keerisesse ka naise endine partner Zora, kellega ta lubas enam mitte kunagi koos töötada.

Mäng peaks meieni jõudma millalgi järgmisel aastal. Kuna tegu on siiski Firewatchi üllitanud stuudioga, siis ootame kaunist visuaali ja ootamatute pööretega liigutavat lugu. Mängu moto on igatahes lubav: miski pole tõsi, kõik on lubatud.

Ei, oota, see oli ka Assassin’s Creed

Allikas: Kotaku