fbpx

Kuigi Riot Games ei ole hiljuti just parimas valguses olnud, peab siiski tunnistama, et nende turundusmeeskond töötab nagu kellavärk. Umbes kaks nädalat tagasi lasti välja järjekordne uus kosmeetiliste lisade kollektsioon, K/DA, mis kujutab nelja naistegelast sarnaselt Korea popbändile.

Selle promomiseks lasti internetiavarustesse üks laul, „POP/STARS“. Talendiks, kes selle ellu tõid, on kaks Ameerika staari Madison Beer ja Jaina Burns ning Miyeon ja Soyeon K-pop grupist (G)I-DLE. Mängides ise vahepeal League of Legendsit (ja olles samuti loovutanud raha Riotile, et saada kaks nendest kosmeetilistest lisadest) saan öelda, et refrään jäi mind kummitama, eriti kuna selle meloodiat kasutatakse ka mängu sees.

Video ise näeb imeline välja. Kõik need animaatorid, kes selle kallal töötasid, peaksid uhked olema. Kuigi ise kuulan tihti teistsugust muusikat, on laul ise täitsa hea. Ma pole aga ainus, kes nii arvab, kuna juba esimesel väljatuleku nädalal osteti seda 9000 korda. Billboardi sõnul suutis POP/STARS jõuda esikümnesse poplaulude digitaalmüügi numbritega ning kolmekümnendaks üleüldiste müüginumbritega.

Allikas: Eurogamer