fbpx

Austraalia striimer MrDeadMoth, kodanikunimega Luke Munday, sattus avalikkuse huviorbiiti möödunud pühapäeval, kui ta Fortnite Battle Royale voogedastuse jooksul korduvalt oma elukaaslast lõi.

Nüüdseks on mees ka meediale aru andnud. Kohalikele portaalidele kommentaare jagades väitis ta, et tegemist oli esimese ja ainsa korraga, kui nende katuse all taoline situatsioon aset on leidnud ning tema näol ei ole tegemist naisepeksjaga. „Ta teab seda“, viitas Munday oma naisele, „ning ta kinnitab seda kohtus. Kohus otsustab, mis juhtus. Neil on minu ütlused, neil on tema ütlused ja need kattuvad. Siin ei ole mingit probleemi.“

Lisaks striimimisele töötas Munday alates 2016. aastast päevatööna võrguinsenerina Telstra kompaniis. Tema leping on uurimise ajaks katkestatud, kinnitas firma esindaja Steve Carey.

Kuigi striimis aset leidev situatsioon jäi valdavalt kaamerasilma eest varjatuks, jääb siiski õhku fakt, et mees otsustas vägivalda kasutada ning teha seda enda laste nähes. Tema suhtumist oma võsukestesse iseloomustab teinegi internetis ringlema hakanud klipp, kus ta oma mängimise taustal tähelepanu püüdvale tütrele salvavaid sõnu ütleb.

Munday kohtuistung leiab aset neljapäeval.

Allikas: News. com.au