fbpx

Me oleme varasemaltki kajastanud teemasid, mis puudutavad videomängusõltuvust ning nendega kaasnevaid pahesid ja halenaljakaid situatsioone. Samuti on fookusesse jäänud kõikvõimalikud eriskummalised ja kohati ebamugavust tekitavad juhtumised, millega on suutnud hakkama saada populaarsed striimerid.

Küll ei ole ma aga varem suutnud peale sattuda millelegi niivõrd tülgastavale nagu allolevas videos aset leidev olukord. Austraaliast pärit striimer MrDeadMoth oli võrdlemisi tundmatu (vähemalt suures plaanis) striimer, ent ühe hetkega suutis ta oma tuntust kümnekordselt tõsta. Kahjuks polnud tegemist positiivse tõusuga. Nimelt jäi mees oma Fortnite Battle Royale ülekande ajal silma sellega, kui ta oma elukaaslasega põgusalt sõnasõda pidas, ent seejärel ekraanist eemale tormas ning naist lõi.

26-aastane MrDeadMoth ei piirdunud vaid ühe hoobiga, sarnane situatsioon kordus mõne minuti jooksul mitu korda, järk-järgult eskaleerudes. Peale esimest lööki andis tema elukaaslane mehe vaatajatele mõista, et teda löödi just näkku, lisaks on naine rase. Samal ajal viibisid läheduses ka kaks last, üks kolme- ning teine pooleteiseaastane, kelle nutt iga korraga aina suurenes.

Kohale kutsutud politsei vahistas MrDeadMothi, talle esitati süüdistus vägivallatsemises, samuti määrati mehele lähenemiskeeld. Tõenäoliselt jäi see peksja jaoks viimaseks striimiks – kiirelt peale situatsiooni avalikuks tulekut suleti nii mehe Twitch.tv, Twitteri kui ka YouTube’i kontod.

Allikas: NSW Government