fbpx

Paar päeva tagasi jõudsid meieni sahinad, et Nintendo planeerib tuua turule kaks uut Nintendo Switchi. Pole midagi imestada, kuna antud liigutus tehti ka 3DS seadmega – kõigepealt jõudis müüki odavam, ilma 3D-tehnoloogiata variant, mis kandis nime 2DS, ning paar aastat hiljem New 3DS, mille riistvaralised näitajad olid vähe kobedamad kui esmasel mudelil.

Olgugi, et praegusel hetkel on kõik alles spekulatsioonide ja kõlakate tasemel, võib arvata, et Switchi puhul minnakse täpselt sama teed: üks odavam väiksemate võimalustega seade ning teine mis on kallim ning võimekam.

Odavama mudeli puhul on oodata, et kaob ära võimalus eemaldada konsooli küljest Joy-Conid, teise muudatusena kaotataks ära teleriga ühendamise võimalus. Lisaks võib paariks võimalikuks muudatuseks olla ka juhtpultide vibratsiooni ja mängukaardi pesa eemaldamine.

Värina eemaldamine pole küll mingi eriline kadu, kuid siiski aitab tootmisel kulusid kokku hoida. Konsool hakkab olema suunatud – nagu ka 2DS-i puhul – rohkem lastele ning neile, kes ei hooli kohalikust mitmikmängust ja teleri taga mängimisest.

Kas Nintendo Switchi pihukonsooliversioon võib hakata meenutama PS Vitat?

Kallim konsool teeb arvatavasti sarnase hüppe nagu tegi ülalmainitud 3DS perekond, pakkudes meile riistvaraliselt võimekamat masinat (kuid kindlasti mitte ei hakka see võistlema Playstation 4 Pro ja Xbox One X-iga). Eelduste kohaselt jääb see toetama ka teleriga ühendamist ning oodata võib ka paremat aku eluiga.

Allikas: Eurogamer

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE