fbpx

On kaks maailma: see, milles me päriselt elame, ning see maailm, mida näeme unenäos. Kuid mis saab siis, kui unenäomaailmast saab pärismaailm ning ülesärkamiseks tuleb leida päike, kuu ja tähed?

Child of Light on Ubisofti poolt tehtud rollimäng, mis suudab konkureerida žanri parimatega. Mäng põhineb Ubiart Framework mootoril, mida kasutades on toodud mängijateni ka kaks viimast Raymani seiklust.

child_of_lifgt

Sisenedes esimest korda mängu peategelase, väikese Aurora unne, satume müstilisse paika nimega Lemuria. Sellest maailmast pääsemiseks tuleb valgusmardika Igniculuse seltsis ellu jääda. Punapäine printsess on skeptiline ning kahtlustav, kuid samas armastusväärne. Igniculus aitab meid sellel teekonnal, avades uksi, valgustades teed ning elustades meid võitluses vaenlaste vastu.

Vaadates Child of Light’i värvilisi visuaale, tekib ajutine vau-efekt. Kuidas saab üks mäng olla nii ilus? Vesivärvistiilis graafika annab mängule kauni ning õrna ilme. Imeilusad paigad lisavad soovi üha edasi seigelda. Pärast lennuvõime saamist avaneb veelgi rohkem võimalusi avastada imelise Lemuria saladusi. Samuti lisab põnevust juttude ja tekstide lugemine. Kõik dialoogid on kirjutatud riimis, mis lisab mängule veelgi salapära.

Child-of-Light-Ubisoft-Montreal-artwork-one

Kasutades maagiat ja relvi, tuleb vastu astuda mitmetele vastastele. Oma kummalise välimusega panevad nad tihti mõtlema: kas nad on ikka halvad ? Kalliskive ristates saab teha ennast tugevamaks ning anda juurde suuremat kaitset maagia vastu.

Child-of-Light-Gets-More-Details-About-Battles-and-Co-Op-Mechanics-435775-2 copy

Võitluses erinevate bossidega tuleb silmas pidada oma liikuvuse kiirust.Ründamine toimub küll järjekorra järgi, kuid kui ühe tegelase ikoon jõuab jooneni teistest varem, saab tema õiguse rünnata esimesena. Lisaks tuleb jälgida oma maagia kasutamist. Kõikide vaenlaste puhul teatud loitsud ei pruugi toimida.

Child-of-Light-21-1280x720

Kuigi mäng olevat saanud inspiratsiooni Studio Ghibili loomingust, kes näiteks on aluseks Ni No Kuni mängule, siis Child of Light suudab massist erineda.

Child of Light on suurepärane mõistatusi täis rollimäng. Ilma mõistust kasutamata pole võimalik ei ennast, ega ka maailma päästa. Mäng on mõeldud kõigile suurtele ja väikestele, kelles peitub veel natuke lapselikkust.