fbpx

Ubisoft ootab, kuniks Wii U kasvab

Juba praktiliselt sellest päevast alates, mil Wii U poelettidele jõudis, on igalt poolt kuulda olnud ennustusi, mille kohaselt liigub Nintendo sama rada pidi, mida mööda kõndis kunagi Sega – ühel hetkel saab jõud lihtsalt otsa, tehases keeratakse konsoolivalmistamismasinad kinni ning hakatakse tegema mänge kõikide platvormide jaoks. Sellele on alust andnud nii oodatust tagasihoidlikumad müüginumbrid, kui ka mitmete mänguarendajate ja väljaandjate toetuse kadumine. Kuigi mõni neist siiski veel hellitab lootust.

ubisoft

Ubisofti pealik Yves Guillemot sõnul on neil Wii U jaoks valmis tehtud nii mõnigi uus mäng; need ei ole lihtsalt poelettidele jõudnud. Väidetavalt ootavad mängud aega, mil Wii U müüginumbrid tõuseksid ning mis omakorda võimaldaks Ubisoftil mängud suurema kasutajaskonnani viia. Teadupärast oli Ubisoft konsooli väljatuleku ajal Wii U üks suurimaid kolmanda osapoole toetajaid; konsooli ühe tõmbenumbrina välja kuulutatud ZombiU oli Ubisofti poolt loodud, näitamaks Wii U puutetundlikut ekraani omava puldi erinevaid kasutusvõimalusi. Kahjuks olid müüginumbrid aga Ubisofti  jaoks murettekitavalt väikesed ning esmalt otsustati, et eelnevalt eksklusiivmänguna väljakuulutatud Rayman Legends lükatakse edasi, et see ka teistele platvormidele tuua, seejärel pandi korraks isegi küsimuse alla, kas Ubisofti uus hittmäng Watch_Dogs üleüldse Nintendo konsoolile ilmub.

watch dogs wii u

Guillemot sõnul saab situatsioon selgust siis, kui ilmub uus Super Smash Bros., mis ennustuste kohaselt peaks oma meeletu populaarsuse abil Wii U müüginumbreid suurendama. Kuigi Yves Guillemot loogika on arusaadav, on mees ise unustanud väha lihtsa fakti – et konsool rohkem müüks, oleks sel vaja mänge. Aga kuna Ubisoft mänge ei taha välja anda, ei ole põhjust konsooli osta.

Nokk kinni, saba lahti.

Allikas: Polygon