fbpx

Kas kellelgi on veel meeles, kuidas Sony lubas suure eeltähelepanu ning seejärel väga konraliku stardi saanud mängu Driveclub tasuta versiooni kõigile PlayStation Plus liikmetele? Algselt oli see plaanitud tuua kõigile PlayStationi tasulise teenuse kasutajatele mängu täisversiooniga samaaegselt 7. oktoobril, kuid serveriprobleemide tõttu on seda järjest edasi lükatud. Kuid kas mängurid on selle lubaduse sootuks unustanud? Igal juhul tuletab Sony taas meelde, öeldes, et Driveclubi PS+ kasutajatele mõeldud tasuta versioon on siiani töös.

Sony avaldus tuleb päev peale seda, kui PlayStation Euroopa president Jim Ryan vastas Metrole antud intervjuus küsimusele, kas PS+ kasutajatele mõeldud versioon on üldse tulemas, vastusega, et selles staadiumis ei ole tal võimalik olukorda kommenteerida, mis andis pigem vihje sellele, et ka Sony on enda lubaduse unustanud.

63iaUZG

Driveclub oli pikalt oodatud mäng, millest pidi saama PlayStationi jaoks esimene uue generatsiooni sotsiaalseid aspekte täis poogitud kihutamismäng koondamaks kõiki mänguritest sõpru omavahel kiiremaid kurve võrdlema ja ühise eesmärgi nimel stardijoonele koonduma. Mängijateni jõudis aga järjekordselt üks katkine ja mitte töötav mäng, mida on nüüdseks küll kõvasti parandatud nii sotsiaalseid aspekte arvesse võttes kui ka näiteks muutuva ilmastiku osas. Mäng on muutunud koguni nii heaks, et paneb mõtlema, kas eelmisel aastal välja öeldud karmid sõnad olid ehk liiga ülekohtused.

Tore on näha, et Sony ei unusta oma lubadusi ning proovib kõigest hoolimata tuua mängijateni mängu Driveclub PS+ versiooni, kuid loodame siiralt, et see juhtub enne, kui mäng täiesti unustustehõlma vajub. Kasvõi siis näiteks Project Carsi tõttu.

Allikad: Metro, Eurogamer, Polygon