fbpx

Ubisoft teatas, et nende iga-aastase lipulaeva, Assassin’s Creedi seeria järgmine mäng avalikustatakse ametlikult järgmisel nädalal, 12. mail. Üles on seatud ka tiiserlehekülg, mis täpsustab, millistel aegadel erinevates regioonides mängu kohta uut informatsiooni võib oodata.

Arms

Tõsiasi, et järjekordne Assassin’s Creed on kuskil Ubisofti sügavustes küpsemas, ei ole enam pikalt saladus. Lisaks asjaolule, et seeria mängudest on saanud meie masinate iga-aastased külalised, lekkis eelmise aasta detsembris ka info Assassin’s Creed Victory kohta. Selle põhjal teame, et uue mängu tegevus hakkab aset leidma viktoriaanlikus Londonis, ringiliikumise lihtsustamiseks on peategelase arsenali lisandunud haardekonks ning mäng pakub võimalust võidelda liikuvate tõldade katustel. Seda kõike loomulikult väga varajase ja mitteametliku info järgi. Vahetult peale leket avaldas Ubisoft kahetsust, et mäng oli plaanitust varem avalikkusele teatavaks saanud ning väitis, et stuudio Quebeci filiaal on Victory kallal töötanud juba viimased paar aastat. Seega on tuleva Assassin’s Creedi näol tegemist seeria esimese „suure“ mänguga, mis ei ole loodud Ubisoft Montreali poolt.

rsz_acbigben

Kuigi tiisersait ei paku mängu kohta uut informatsiooni, on kullisilmsed ajakirjanikud siiski suutnud sellest nii mõndagi huvitavat välja võluda. Põhja-Ameerika regioonide tiiserleht kujutab pilti nukkidest, mille taustaks mängib audiofail. Destructoidi ajakirjanikud avastasid, et selle lühikese videofaili salvestamisel tekib pilt, mille alumises vasakus nurgas on kirjas „God save the Queen“, mis tundub kinnitavat asjaolu, et järgmine Assassin’s Creed leiab tõepoolest aset Suurbritannias. Euroopa regioonide tiisersaidil on kujutatud ristatud käsi, millest üks hoiab kuldse peaga jalutuskeppi, teisel on aga seeria sümboliks kujunenud varjatud randmenuga. Ubisoft on andnud sellele lühikesele klipile nimeks „ACVI_Jacobs_Hands“, mis võib tähendada, et uue mängu pealkirjas saab olema number kuus ning selle peategelase nimi võib olla Jacob. Lisaks sellele vahendab Kotaku, et nende allika andmetel ei ole mängu alapealkirjaks Victory, vaid aasta lõpus jõuab poelettidele hoopis Assassin’s Creed Syndicate.

Mõistagi on kõik need aga kinnitamata spekulatsioonid. Täpsemalt teame juba järgmisel nädalal, 12. mail.

Allikad: Gamespot, Kotaku, Destructoid