fbpx

Assassin’s Creed võtab aja maha

Tundub, et jaanuari alguses lekkinud kuulujutud Assassin’s Creedi tuleviku kohta on osutunud tõeseks. Hiljuti teatas Ubisoft, et käesoleval aastal uut Assassin’s Creedi mängu ei ilmu ning järgmine uus lisandus seeriasse jõuab fännideni 2017. aastal. Viimane kord, mil Ubisoft otsustas oma mammutseeriale anda hingamispausi, vaatas kalendrist vastu veel 2008. aasta.

Pausi põhjendas Ubisoft vajadusega Assassin’s Creedi seeria ümber hinnata, et muuta see üheks esinduslikumaks avatud maailmaga mänguseeriaks videomängumaastikul. Väidetavalt on stuudio alates Unity väljalaskest 2014. aastal õppinud nii mõndagi ja võtnud kuulda ka mängijate soove. Sellega seoses on nüüd otsustatud ümber hinnata Assassin’s Creedi mängumehaanika ning muudatusi on tehtud ka seeria mängude arendusprotsessis. Ei ole veel teada, kui kaugele ajas tagasi 2017. aasta mäng meid viib, kuid kuulujuttude järgi hakkab mängu sündmustik aset leidma Vana-Egiptuses.

See ei tähenda aga, et 2016. aastanumbri sees tuleb salamõrtsukatel oma randmenoad jätta nukralt sahtli põhja tolmu koguma. Kuigi seeria ei saa rikkamaks nö. „põhimängu” võrra, on juba jõudnud 12. jaanuaril ilmuda Assassin’s Creed Chronicles: India ning kõigest mõned päevad tagasi, 9. veebruaril, jõudis mängijateni Assassin’s Creed Chronicles: Russia. Lisaks sellele jõuab 21. detsembril kinodesse ka Assassin’s Creedi film, peaosas Michael Fassbenderiga.

Allikas: Ubiblog