fbpx

The Last of Us saab filmiks

Naughty Dog`i juhid Evan Wells and Christophe Balestra asuvad koos tööle „Evil Dead“ seeria loonud maailmakuulsa režissööriga Sam Raimi ja üheskoos tema enda stuudioga Ghost House Pictures, et tuua videomäng „The Last of Us“ suurele ekraanile. „The Last of Us“ mängurežissöör Neil Druckmann on määratud kirjutama filmiadaptsiooni jaoks stsenaariumi. Filmi levitajaks on Screen Gems, mis on eelkõige tuntud „Underworld`i“ ja „Resident Evil`i“ filmiseeriate poolest. Lisaks veel „Priest“ ja „Legion“. Filmi režissöör on veel paika panemata. Esialgu viiakse mängu lugu filmistsenaariumi vormi üle ja siis alustatakse režissööri otsingutega.

1 copy

Sam Raimi filmistuudio Ghost House Pictures on tuntud eelkõige b-filmide poolest. Näiteks pooletoobised järjed nagu „30 Days of Night: Dark Days“, „Boogeyman 2“, „The Grudge 3“, „Messengers 2“, üllatavalt hästi vastu võetud „The Possession“ ning suurepärane uusversioon „Evil Dead“. Minu isiklikul hinnangul ei vaja „The Last of Us“ filmiversiooni. See ei muudaks mitte midagi. Filmina on selliseid lugusid küll ja küll. “The Last of Us” töötab nii hästi nagu ta töötab, sest on mäng ja mitte film.

2 copy

Kui tahad veel lugeda või isegi kuulata, mida on Level-1 kirjutanud või rääkinud „The Last of Us`i“ teemal, siis hiljuti ilmus meil artikkel The Last of Us – parim mäng, mida ma ei ole kunagi mänginud, varem on ilmunud arvustus ning ka meie seni viimases podcastis oli juttu filmidest ja mängudest.