fbpx

Assassin’s Creed saabki filmiks

Filmistuudio 20th Century Fox teeb koos suurlevitaja – ja arendaja Ubisofti mängud filmiks osakonna Ubisoft Motion Pictures (kes valvab stuudio loomingut vere hinnaga) ja produtsent Frank Marshalliga (Indiana Jones, Back to the Future, Bourne’i triloogia, The Curious Case of Benjamin Button, Signs, The Sixth Sense) Assassin’s Creed’i filmi, kus peaosas Michael Fassbender, kes on ühtlasi ka üks produtsentidest. Filmi kohta pole palju teada, aga hiljaaegu liikus info, et vanameister Ridley Scotti uue filmi Exodus: Gods and Kings stsenaristid kirjutavad Altair’i loo tarbeks juba uut versiooni stsenaariumist.

Täna selgus, et haigelt suurepärase austraalia thrilleri Snowtown ja alles linastuva Macbeth’i (jälle Fassbender peaosas) režissöör Justin Kurzel teeb hiljuti Ubisofti jaoks kõigi aegade edukamaks seeriaks kujunenud (73 millionit koopiat üle kogu maailma) Assassin’s Creed’i filmi.

ACSFS_O_004_Film-Set3

Kõlab hästi, aga selle  kohta, et kas filmi tegevus algab 2007. aastal oma debüüdi teinud Altair’iga või liigutakse kohe teisest osast tuntud Ezio Auditore da Firenze või seni viimases osas piraadiks hakanud Edward Kenway juurde, info puudub.  Desmondit ja talle vastavat ajaloolise ajastu isikut peaksid kehastama erinevad näitlejad, kuid suure tõenäosusega võtab kõik rollid üle üliandekas Michael Fassbender (Shame, Hunger, Prometheus  A Dangerous Method, 12 Years a Slave, X-Men: First Class ja Days of Future Past).

Kui Ubisoft hoiab Foxi tegemistel hoolega silma peal, siis ei maksa eriti karta, et film kukub välja nagu pärsia prints. Film peaks linastuma tuleva aasta augustis. See kuupäev hakkab tõenäoliselt edasi lükkuma. Seni jääme aga ootele.

Allikas: Collider