fbpx

Child of Light leidis tee Vitani

Ubisofti poolt loodud indie-mäng  Child of Light jõuab oma imeilusate seiklustega ka Sony veidi nutusesse seisu jäetud PlayStation Vitale. Ilmub see 2. juulil ning lisaks digitaalsele versioonile on seda võimalik osta ka poeriiulilt, kuhu on paigutatud kõik lisad.

Child of Light kasutab UbiArt Framework mängumootorit, millega on varustatud kaks viimast Raymani mängu, mis on samuti Vital saadaval. Seega pole imestada, et ka Child of Light leiab oma tee Vitani. Küll aga ei vasta see küsimusele, mida Sony kavatseb oma pihukonsooliga peale hakata. Eriti nüüd, kui on väljas ka Vita Slim oma parema aku ja kehvema ekraaniga, sest ei PlayStation 4 remote play ega ka PlayStation Vita TV pole suutnud kasvatada usku sellesse üksikusse kuid suurepärasesse pihukonsooli.

Loe Child of Light arvustust siit!