fbpx
Tegemist on level1 noorima liikme Joonase arvamusega mängust WATCH_DOGS. Kuna mänge mängivad kõik, on ka neist rääkimiseks sõnaõigus kõigil, kel selle vastu vähegi huvi . Kui sa soovid, et level1 avaldaks ka sinu arvamuse mõnest mängust või laiemalt videomängudega seonduvast, võta julgelt meiega ühendust aadressil levelup@level1.ee

WATCH_DOGS: mis tuleb seda nime kuuldes pähe?

Paljudele inimestele kindlasti see, et tegemist on uue mänguga, mida kõik mängivad. Teistele aga see, et WATCH_DOGS on ajaraisk. Kolmandad aga ei suuda valida, kas see mäng omale üldse osta, oodata paremat järge või jäävad kuhugi esimese ja teise arvamuse vahepeale.

Aga ma ei tulnud siia rääkima, mida arvavad teised inimesed. See mänguarvustus on puhtalt minu arvamus.

Graafika

Nagu arvata võib, on WATCH_DOGS’i graafika uute generatsiooni konsoolidel parem. Mina võtsin ette PC ja PS4 versioonid samal ajal. Graafika poolest oli mäng üldiselt hea, mingeid märgatavaid vigu ei täheldanud. Kui aga võrrelda WATCH_DOGS’i ja GTA V, siis jääb WATCH_DOGS peale. Ilmselt seda hetkeni, mil tuleb GTA V välja PC ja uutele konsoolidele.

watch_dogs_huppab
Mängitavus

WATCH_DOGS’i mängitavus on hea, erinevad võimalused tegelase liigutamiseks on võimalik päris kiirelt selgeks  saada. Üks nupp, mille kohe ära õppisin, oli nupp häkkimiseks; Xbox One peal X, PC peal Q ja PS4 peal ruut. Kui võtta kokku WATCH_DOGS’i mängitavus, oli tegemist lihtsa ja mõnusa lahendusega.

Huvi

(VÕIB SISALDADA SPOILEREID)

WATCH_DOGS’i lugu polnud väga suur ja huvi kadus umbes poole mängu pealt lihtsalt ära. Alguses oli päris huvitav mängida, kuid kui kõik hackid proovitud sai, polnud midagi muud väga edasi teha, kui lihtsalt lõpetada missioone, kus pidid kedagi päästma või pääsema vanglast häkkimise abil. Mäng keerleski vaid selle ümber: WATCH_DOGS oli nagu GTA + häkkimine. Ma saan aru, et kõiki ajas hype pöördesse; oh jess, mängus saab häkkida! Mul oli alguses sama tunne, kuid tuju kadus, nagu ma ütlesin, pärast seda, kui kõik missioonid keerlesid ainult ühe asja ümber.

Character-trailer-media-home_142215 copy

Heli

Heli osas oli kõik olemas, korralikult puhas kõigil helieffektidel. Mulle ei meeldinud peategelase Aideni hääl, seda seepärast, et see oli koguaeg tuim ja emotsioonid puudusid. Kui võrrelda Jordi Chini häält Aideni omaga, oli Jordi Chini oma kõvasti parem, emotsionaalsem ja mõnusam kuulata.

Kokkuvõte

Kui võtta kokku kõik WATCH_DOGS’i punktid, mida siin hindasin, ütleksin mina, et mäng oli alguses hea, kuid lõpupoole läks mõttetuks, aga ega ta nii halb ka polnud. Ülejäänud jätan teie enda otsustada, lugejad.

watch-dogs-exclusive

Head mängimist!