fbpx

Ei jõua enam isegi kokku lugeda kui mitu postitust oleme teinud selle aasta sees teemal, et üks ja teine mäng lükati edasi. Nüüd peame seda taas tegema. Ubisoft lükkas edasi Assassin’s Creed Unity – nende sõnul tõelise järgmise generatsiooni mängu.

Assassin’s Creed Unity poelettidele jõudmist ei venitata küll palju, uueks ilmumiskuupäevaks on Euroopas 13. november. Seega ilmub Unity samal päeval kui teine Assassiinide Ordu mäng Rouge. Ubisofti sõnul lükati mäng kahe lisanädala võrra edasi et mängu pisidetaile viimistleda, samuti pidi töös olema day one patch. Võib vaid spekuleerida kas tegelikuks põhjuseks võis olla soov ajada segadusse kliente, kes tulevad sellel päeval üht või teist mängu ostma ning leiavad koju jõudes, et kaasa sai võetud hoopis teine mäng, või hoopis hoida kokku turundus- ja transpordikuludelt. Üks asi on aga kindel – vähe on neid mänge, mis ilmuvad lubatud ajal.

Assassins-Creed-Unity-Wallpaper

Assassin’s Creed Unity ilmub 13. novembril PC, Xbox One ja PlayStation 4 platvormidele. Assassin’s Creed Rouge ilmub 13. novembril Xbox 360 ja PlayStation 3 platvormidele.