fbpx

Alles see oli, kui kõik said kergendusega hingata, sest ajaröövel Flappy Bird kadus interveebist. Juba siis lubas mängu looja Dong Nguyen, et mäng tuleb kord tagasi ning võis arvata, et lihtsat ideed täiustatakse. Hoolimata sellest, et mäng teenis autorile päevas ühe väga kõva eestlase aastapalga, tõi Nguyen mängu eemaldamise põhjuseks asjaolu, et see on liiga sõltuvusttekitav ning võtab inimestelt liiga palju vaba aega. Seda iroonilisem on asjaolu, et uusversiooni saab mängida kahekesi.

71Tg7xmY+7L copy

Flappy Bird Family on saadaval Amazoni Androidi poes, kuid mitte Google ega Apple poodides. Ilmselt on see vaid aja küsimus, kui kõik veebipoed saavad taas plaksulindu paksult täis. Mängu uusversiooni saab mängida Amazon Fire TV peal, sellel on rohkem takistusi, koosmängimise võimalus ning väidetavalt sama palju lõbu. (Ma ei mäleta, et veebruaris internetist eemaldatud Flappy Bird oleks kuidagi lõbus olnud)

Võib siiani spekuleerida, mis on Flappy Bird’i võlu. Miks naelutas see miljonid inimesed oma nutitelefonide taha isegi nii pikaks ajaks, kus puutetundlikud ekraanid andsid lihtsalt liigsele vajutamisele alla. Kuid üks asi on selge, Flappy Bird on tagasi ning teda on rohkem, kui kunagi varem.

Allikkas: Polygon