fbpx

Assassin’s Creed’i seeria tootja Ubisoft on lubanud käesoleval aastal tuua mängijateni mitte ühe, vaid kaks Assassin’s Creed’i mängu. Esimene nendest kahest on Assassin’s CreedUnity, mida PS4, Xbox One ja PC platvormide omanikud saavad mängima asuda 28. oktoobril. Senini ei olnud midagi kindlat kuulda aga lubatud teisest mängust Ubisoft ülipopulaarses ajalooliste seiklsmängude seerias, peale selle, et mäng tuleb eelmise generatsiooni konsoolidele. Olukorda toob selgust aga äsja Internetti lekkinud treiler: teise mängu nimeks on Assassin’s Creed: Rogue  ning see jõuab PS3 ja Xbox 360 platvormidele 11. novembril.

Treiler annab aimu, et Rogue jätkab oma eelkäija Assassin’s Creed IVBlack Flag’i eeskujul meretemaatikaga. Mängijatel saab olema võimalik seilata Atlandi ookeanil ning avastada selle rannikualasid. Treileris külastab mängu protagonist näiteks Arkitka piirkonda. Lisaks sellele saab treileri põhjal oletada, et mängu peategelane on templirüütel. Lekkinud videoklipp mainib ka Assassin’s CreedRogue’i lisapaketti The Ultimate Hunter, mis pakub lisaks relvastusele ka uusi purjeid ja roolirattaid peategelase laeva jaoks.

AssassinsCreed

Ubisoft ei ole veel lekkinud treileri osas sõna võtnud. Tõenäoliselt oli neil plaanis Rogue’i esimest korda maailmale näidata järgmisel nädalal algaval Gamescomil. Arvatavasti peamegi selle ajani ootama, et mängust rohkem teada saada.

Allikas: IGN, Polygon