fbpx

19. kuni 21. septembrini toimub Tallinnas Balti Filmi- ja Meediakoolis videomängude hackathonIGDA Game Jam 2014: Less Is More. Terve nädalavahetuse kestva ürituse jooksul on osalevate meeskondade eesmärgiks mõelda välja ja ehitada valmis oma videomängud. Pileteid IGDA Game Jamile saab siit.

facebook_header copy

IGDA Game Jam pakub videomängude loomisest huvitatud inimestele võimalust katsetada, kuidas mängude loomise protsess välja näeb. Kohapeal kokku pandud meeskonnad saavad võimaluse 48 tunni jooksul mentorite juhendamisel valmis ehitada oma mäng ja mõelda välja, kuidas see turule viia. Osalema on oodatud nii varasema mängude loomise kogemusega inimesed kui ka uued huvilised, kellel on disaineri, arendaja, projektijuhi või turunduse taust.

Meeskondadele peavad ettekandeid ja neid juhendavad rahvusvahelise kogemusega mängueksperdid: sealhulgas Oscar Clark Everyplayst, Timo Herttua Roviost, Vladimir Funtikov ja Marianna Krjakvina Creative Mobile’ist, Kadri Ugand Gamefoundersist ja Alastair Burns Buff Gamesist. 

„Game Jam on Eesti mänguarendajatele ideaalne võimalus teiste kohalike arendajatega kohtuda ja nii üksteiselt, kui rahvusvahelistelt mentoritelt inspiratsiooni saada,” ütles IGDA Estonia president Kadri Ugand. Game Jamil osalenud meeskonnad saavad auhindu Softlayerilt, Fortumolt ja Adcashilt ning võimaluse oma mänge tutvustada ka 25. oktoobril Coca Cola Plazas toimuval Level1 MängudeÖÖ-l.  

IGDA Game Jam’i korraldab rahvusvaheliste mänguarendajate assotsiatsiooni Eesti haru IGDA Estonia. Ürituse toetajateks on GameFounders, Creative Mobile, Fortumo, Cashplay, Softlayer ja Adcash, meediapartneriks Level 1. Projekti rahastatakse läbi Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse Euroopa Liidu Sotsiaalfondi vahendite.

IGDA Game Jam toimub Eestis teist korda – eelmise aasta septembris osales üritusel üle 60 inimese ja prototüübiks arendati üheksa videomängu.

IGDA Estonia on 2013. aasta aprillis asutatud rahvusvahelise mänguarendajate assotsiatsiooni IGDA haru Eestis. IGDA Estonia on mänguarendajaid koondav organisatsioon, mille eesmärgiks on arvutimängude arendajate huvide kaitsmine ja edendamine. Ülemaailmselt kuulub IGDA liikmeskonda üle kümne tuhande liikme. Eestis on IGDA liikmeteks muuhulgas Creative Mobile, GameFounders, Fortumo ja Aplefly Games.

Rohkem infot:
www.igda.ee
www.level1.ee
Game Jam 2014 Facebookis