fbpx

Enne verivärskete Assassin’s Creed’i mängude – Rogue ja Unity – poelettidele jõudmist, on selle  ülipopulaarse ajalooliste seiklusmängude seeria fännidel võimalik veel möödanikku meelde tuletada ning Uude Maailma tagasi pöörduda. Ubisoft teatas, et kogub kolm viimast Assassin’s Creed’i mängu kokku ühte kogumikku, mis hakkab kandma nime Assassin’s Creed: Birth of a New World – The American Saga.

rsz_accharachters

Nagu nimest järeldada võib, sisaldab kogumik kõiki seeria Ameerika mandritel toimuvaid mänge, milleks on Assassin’s Creed 3Assassin’s Creed IV: Black Flag ja Assassin’s Creed: Liberation HD. Veel ei ole teada kui suurel määral Uue Maailma saaga huviliste rahakotti õhemaks muudab või kas lisaks täismängudele sisaldab kogumik ka allalaetavaid lisapakette.

Assassin’s Creed: Birth of a New World – The American Saga tuleb välja 3. oktoobril eelmise generatsiooni konsoolidele ja arvutile. Peale mainitud kogumiku on selle aastanumbri sees veel võimalik mängida Assassin’s Creed Rogue’i, mis saabub 13. novembril möödunud põlvkonna konsoolidele, ning Assassin’s Creed Unity‘t Playstation 4’l, Xbox One’il ja arvutil, mille väljalaskekuupäev on samuti 13. november.

Allikas: Eurogamer