fbpx

Iga paari nädala tagant põhjustab uue mängu ilmumine või mõni teine suurem mängu-uudis vaidluse, kumb on siis parem mängumasin, kas PC või konsoolid. Tihtilugu võib neid kommentaare ja oma mätta otsast vaatamist jäädagi lugema saamata seejuures üldist pilti sellest, kumb siis tõesti on mängimiseks parem. Antud postitus ei ole siiski ainult sellest, vaid küsimusest, kus on veel võimalik videomänge mängida?

Kuidas oleks näiteks klaviatuuril?

Youtube kasutaja Spritetm’s channel muutis Coolermaster Rapid-I klaviatuuri püsivara ning tegi sellele väikese ussimängu, kus valgustusega klaviatuurinupust saab väikene ekraan, millel oma ussi kontrollida ja teda pikemaks sööta. Videost võib järeldada, et antud mängu mängimine on keerulisem, kui oli seda kunagi teha suuri sõrmi omades Nokia 3310 mobiiltelefonil.

Veebilehitseja aadressiribal?

Antud mänguplatvormi näiteid on mitmeid, kuid ilmselgelt mitte piisavalt, et keegi astuks mängumasinate võrdlusesse lausega:  „Minu aadressiriba on parimaks platvormiks mängimisel!“

Mängus ABaroids on sinu kosmoselaev sattunud asteroidiväljale ning kõik su insenerid on surnud. Et lootusetust suurendada suudab sinu laev tulistada vaid ühe raketi korraga. Mängus saad sa oma laeva kontrollida A ja S klahviga ning asteroidide pihta tule avada ENTER klahviga, on ka teisi käsklusi, kuid mul ei ole neid vaja läinud. ABaroids on lihtsalt liiga raske mäng.

asteroids

Kas mäletate Flappy Bird-i või selle järgi loodud lugematul hulgal kloone? Suure tõenäosusega jäi Vladi Bird-i ja teiste mängude vahel märkamata see aadressiribale loodud Flappy Bird-i kloon FLAPPY BRAILLETegemist on vähemalt sama raske mänguga kui oli originaal, kuid see ei tee teda vähem nauditavaks. Mängu alustamiseks vajuta vasakut noolt ning seejärel saab oma punkti juhtida üles ja alla nooltega. Ole valmis taas kiirelt vasakule vajutama, sest surm tuleb kiirelt.

flappybird

Ja viimaseks hoiame Level1 väga vana video:

Erik Rothovv Anderssoni loodud veebimäng Kick Ass on siiani kõikidel veebilehtedel täiesti mängitav.

Kui tunned, et antud listist jäi puudu just sinu lemmik imelik videomäng, anna sellest kommentaarides teada!