fbpx

Ubisoft Montreali tegevdirektor Yannis Mallat avaldas eile pressiteate, kus palub vabandust Assassin’s Creed’i seeria viimase mänguga seotud probleemide pärast. Alates Unity reliisist 11. novembril on Internet kihanud uudistest, videotest ja piltidest, mis ei näita mängu just kõige soosivamas valguses. Tehniliste viperuste hulka kuuluvad muuseas tihedad kaadrisageduse langused, inimeste ja objektide tühjast õhust välja ilmumine otse mängija ees, läbi maailma kukkumine, konarlik parkuur ja liikumine ning palju-palju muud. Ubisoft on Unity‘le appi saatnud juba kaks patch’i ja kolmas parandus on samuti töös ning peaks peatselt mängijateni jõudma.

Olgu siis põhjuseks klientide rahulolematus või asjaolu, et firma aktsiad langesid pärast Unity äpardunud väljajaset pea 13%, aga Ubisoft on kriitikat kuulda võtnud ning lisaks vabandusele pakub mängijatele leevenduseks tasuta tooteid. Stuudio on lõpetanud Unity Season Pass’i müügi ning pakub nüüd kõigile mängijatele tasuta peatselt ilmuvat Dead Kings allalaetavat lisapaketti. Season Pass’i omanikud saavad lisaks sellele tasuta alla laadida ühe Ubisofti mängu. Valikusse kuuluvad Assassin’s Creed IV Black FlagWatch DogsFar Cry 4The CrewRayman Legends ja Just Dance 2015. Asjaolu, et Ubisoft on valmis tasuta loovutama nii ahjusooja Far Cry 4‘ja kui ka veel küpseva The Crew näitab, et stuudio tunneb Unity poolt tekitatud pitsitust tõepoolest üsna tugevalt.

rsz_unitynoface

Millised on olnud Teie kogemused Assassin’s Creed Unity‘ga? Level1 on samuti viimastel nädalatel 18. sajandi Pariisi tänavatel revolutsioonilist meeleolu kaemas käinud ning peatselt saab meie muljetest ka pikemalt lugeda.

Allikas: Destructoid