fbpx

The Witcher seeria kolmanda mängu väljalaskekuupäev lükati taaskord kaugemale. CD Projekt Red teatas, et mängule viimase lihvi andmise ning mitmete mängusiseste elementide töölesaamise eesmärgil liigutatakse The Witcher 3: Wild Hunt väljalaskekuupäev seniselt järgmise aasta 24. veebruarilt 19. maile. Fännid peavad seega ootama senisest kolm kuud kauem, enne kui saavad uuesti hakata Geraltina koletisi jahtima.

CD Projekt Redi poolt väljastatud pressiteate sõnul on mängu edasilükkamise põhjuseks Wild Hunti mastaapne suurus ning sellega kaasnevad mitmesugused raskused. Enne kui lastakse välja „kõige olulisem mäng stuudio ajaloos“, soovitakse olla veendunud, et tegu on nii tervikliku ja viimistletud tootega kui vähegi võimalik. Sellest tulenevalt vaadati uuesti üle meeskonna töögraafikud ning jõuti järeldusele, et isegi juhul kui kõik töötavad täiskoormusel, oleks stuudiol sellest hoolimata vaja 12 lisanädalat, et jõuda tööga soovitud teetähiseni. Pressiteates palub meeskond fännidelt vabandust, väites, et esialgne väljalaskekuupäev sai avalikustatud liiga rutakalt ning tegu on meeskonna jaoks raske õppetunniga, mida kavatsetakse tulevikus meeles pidada.

rsz_witcherfight

Seega peame täna ootama The Witcher 3: Wild Hunti veel kolme kuu võrra kauem kui eile, uueks väljalaskekuupäevaks on 19. mai. Loodetavasti suudab CD Projekt Red täita endale seatud eesmärgi ning tuua mängijateni parima rollimängu, mida nad eales näinud on, kuid korduvad edasilükkamised võivad olla ka märgiks mänguga seotud suurematest raskustest. Tõde selgub 19. mail, kuid seda muidugi juhul kui Wild Hunti muidugi veelkord kaugemale ei lükata.

Allikas: The Witcher