fbpx

Heists? Heists! HEIIIIIIISTS!

Grand Theft Auto V ilmus 2013. aasta septembrikuus. Ilmumisele eelnenud kuudel räägiti palju mänguga kaasatulevast mitmikmängulaadist, mis kandis nime Heists. „Tuleb koos mänguga ja saab olema äge!“ ütles Rockstar. Siis selgus, et mitmikmängu osa aktiveerub kaks nädalat peale mängu ilmumist. Inimesed jäid ootama. Lõpuks, 1. oktoobril, said mängurid koos internetiavaruses Los Santost avastada… eeldades, et serverivigadest mööda suudeti jalutada. AGA! Heists oli puudu! Millal see aga ilmuda võiks, seda ei öeldud. Õhus lendlesid sosinad uue põlvkonna konsoolide versioonist.

Sosinad osutuksid tõeks – novembris 2014 jõudsid poelettidele GTA V PS4 ja Xbox One versioonid, mis olid ilusamad ja paremad kui kunagi varem, tuues lauale teravama graafika ja esimese isiku vaate. AGA! Heists oli puudu! Õhus lendlesid jätkuvad sosinad PC versioonist.

Sosinad osutusid tõeks, PC versioon kuulutati välja ning, oh imet, sellega koos ka Heists (!) ning kuigi arvutiversioon lõpuks edasi lükati, jäi oodatud mitmikmängumoodi kuupäev seekord vankumatuks. Heists ilmuski ning ilmus täna! Mängureid tervitas konsoole sisse lülitades tore 4Gb suurune uuendus, mis tõi endaga kaasa kauaoodatud võimaluse interneti vahendusel suurejoonelisi rööve korraldada… eeldades, et serverivigadest mööda suudeti jalutada.

gtav02272015_11 copy

Heists.

Allikas: Rockstar