fbpx

Just Cause 2 abil videomänguareenil suureks täheks tõusnud Avalanche Studiosil on käed-jalad tööd täis. Just Cause 3 ilmub jõulude ajal, tõenäoliselt sama hullumeelset Mad Maxi saame mängida juba septembris ning eelmisel aastal täismänguna ilmunud theHunter on vaatamata negatiivsele vastukajale saanud ka eraldiseisva lisa theHunter: Primal. Ühes peetakse jahti kitsedele, teises püütakse märki tabada dinosauruste peal. Just Cause 3 on aga stuudio lipulaev. Selles ma ei kahtlegi, et Square Enix tahab tõenäoliselt, et mängust saaks samasugune kultushitt nagu teine osa. Just Cause 2 pärand on siiani vägagi elus. PAX Easti jooksul korraldatud paneel näitas seda väga hästi.

Just Cause 3 on sarnaselt teisele osale samuti avatud maailmaga gravitatsiooni- ja füüsikareegleid eirav märul. Uus treiler näitab juba seeriale omaseid firmamärke nagu langevarjuspordi harrastamine ja haardekonksuga vaenlastele peavalu tekitamine. Muidugi on ka palju plahvatusi, aga selline on juba õiglase eesmärgiga võitleva pühasõdalase argipäev – võta maha mõni diktaator, kaaperda õhus lennukeid ja tee seda, mida Stallone, Lundgren, Van Damme ja Schwarzenegger on teinud juba aastakümneid. Video all on kirjelduses mainitud, et treileris nähtu on kõik pärit mängust endast – ei mingeid vahevideosid ega pettemanöövreid. Ja juba soovitatakse ka mäng ette tellida. Mina isiklikult ei ole seda tavaliselt teinud ja ei kavatse sellega ka nüüd alustada.. Möödunud aasta oli mängutööstuses väga heitlik aeg, seepärast tasub ka oodata. Kaotada pole peale ettetellijatele mõeldud relvastatud autode paki midagi.

Ühtlasi pean mainima, et mängu eelmine väga stiilne treiler on alates 1 minuti möödumisest väga sarnane HBO krimisarja True Detective hüpnootilistele algustiitritele. Õnneks pole Just Cause 3 ainuke, Taylor Swifti lugu Style sai endale samuti väga sarnase video.

Just Cause 3 ilmub ainult uue generatsiooni konsoolidele ja muidugi ka arvutile jõulude ajal. Täpset kuupäeva pole veel avaldatud. See avab stuudiole omakorda akna probleemide korral mängu ilmumisaega edasi lükata.

Allikas: Eurogamer