fbpx

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

Metal Gear Solid: Ground Zeroes – see suur demo!

Mäletate veel seda aega, kui Hideo Kojima oli heas mõttes hull? Eks see mängu Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain eellugu jääb mõnes mõttes veel sinna perioodi. Muideks, eelpool nimetatud mäng ilmub juba 1. septembril. Seniks aga peame Silen Hillsi mitteilmumise viha elama välja just Ground Zeroesi peal.

Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition

Peale selle treileri vaatamist jäin isegi mina sõnatuks. Kas ongi vaja rohkemat öelda?

Super Exploding Zoo – Krokodillisild

Mis võiks olla veel parem, kui väikeste vihaste loomaaiaelanikega hävitada suuri koledaid loomaaeda mitte vastu võetud loomi? Aga lõpuks oleme ju kõik issanda loomaaiast pärit. Mäng on lisaks PlayStation 4 konsoolile saadaval ka PS Vitale.

Futuridium EP Deluxe – vajame veel vanakooli!

Värvikirevate ulmeliste sõidukitega lihtsates keskkondades sõitmine on videomängudes taas moodi läinud. Kas asi on selles, et taolisi mänge on lihtsam teha, või on tõesti nõudlus selle žanri esindajate järgi kasvanud? Olgu vastus mis tahes, aga eelmine kuu oli PlayStation Plusis saadaval sarnane mäng, Race to the Sun, mida mängin senini. Futuridium EP Deluxe on lisaks PlayStation 4 konsoolile saadaval ka PS Vitale.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

Call of Juarez: Gunslinger – Kes on Metsiku Lääne nobedaim näpp?

Unustame hetkeks mängu Call of Juarez: The Cartel ning lähme tagasi juurte juurde – sinna, kus olid pesemata kubemed ja tühjad viskipudelid.

Cloudberry Kingdom – Kui Super Meat Boy! on liiga kerge

Otsirännak ei lõppenud, printsessi ei olnud isegi selles lossis ja sinu nimi on Bob. Mis siis muud teha kui hüpata!

Head mängimist!