fbpx

Kõik Assassin’s Creedi seeria fännid, kes lootsid Ubisofti või Sony E3 pressikonverentsidel näha uut materjali mängust Assassin’s Creed Syndicate, pidid paraku pettuma. Ubisoft ei kutsunud kedagi lavale uut mängu miljonite vaatajate ette mängima. Esitleti vaid paari uhket treilerit, mis mängu enda kohta siiski midagi uut öelda ei suuda. Aga asi seegi.

Assassin’s Creed Syndicate viib meid 19. sajandi viktoriaanlikkusse Londonisse ning hõlmab esmakordselt seeria ajaloos kahte kangelast, kelleks on kaksikud Jacob ja Evie Frye. Esimeses treileris näeme Jacobit templirüütlite plaanidele kaikaid kodaratesse loopimas.

Teine klipp keskendub Jacobi kaksikõele, Evie Frye’le ja tõestab, et võitlusoskuste poolest ei jää ta oma vennale sugugi alla.

Lisaks värsketele treileritele avalikustati Sony pressikonverentsil, et Assassin’s Creed Syndicate’i PlayStation 4 konsoolile muretsevad mängijad saavad ligipääsu eksklusiivsele lisamaterjalile. Tegu on hulga lisamissioonidega, mis põhinevad Sherlock Holmesi lugude autori Sir Arthur Conan Doyle’i loomingul ning mida saab läbida nii Evie kui ka Jacobina.

Assassin’s Creed Syndicate jõuab käesoleva generatsiooni konsoolidele ja arvutile 23. oktoobril.