fbpx

Square Enixi etteaste tänavusel E3-l oli igati viks ja viisakas. Masinavärk toimis konkreetselt ja kärmelt. Kõike, mida vähegi ootasime, meile ka näidati. Paljude Square Enixi staaride hulgast paistis eredalt silma ka Eidos Montreali Deus Ex: Mankind Divided.

deus_ex_mankind_divided_e3_screen_2

Mankind Divided ei ole loomulikult midagi muud,kui otsene järg eelmisele jaole Human Revolution. Koheselt asuti selgitama, kuidas kõik on eelmise osaga võrreldes edasi arenenud ja kuivõrd ohtlikuks on muutunud maailm, kus õlg õla kõrval peavad koos eksisteerima nii tavainimesed kui ka tehnoloogiliselt võimendatud inimesed. Lõpuks näidati ka uhket treilerit, mis kahjuks sisaldas ainult ülipisikesi kaadrikesi Mankind Dividedi reaalsest mängitavusest.

Mingil määral on spetsiaalselt treilerite jaoks loodud arvutianimatsioonide ja mängusiseste vahevideotega uhkeldamine justkui fännide ootustega mängimine, sest me kõik tahame ikkagi näha teost ennast, mitte ainult säravat pakendit. Õnneks on treiler kõike muud kui tühi ja igav ning kõik need pisikesed kaadrid tulevasest mängust lubavad päris kindlalt, et uus Deus Ex saab olema veelgi suurem, uhkem, detailsem ja ägedam kui eelkäija.

Lisaks uue treileri avalikustamisele näidati Square Enixi pressikonverentsi järel toimunud PC Gaming Show raames ka Mankind Dividedi võimsa mängumootori Dawn Engine’i ambitsioonikust.

Olgugi, et mängust endast me ammendavat sissevaadet ei saanudki, võib rahule jääda üleüldise stiilse esitlusega, mis rahuldas kindlasti kõiki agaraid fänne, kes on värsket Deus Exi juba õige pikalt oodanud.

Deus Ex: Mankind Divided saabub hetkeseisuga nii praeguse põlvkonna konsoolidele kui ka arvutile järgmise aasta alguses.