fbpx

Ubisoft avalikustas täna varahommikul peetud E3 pressikonverentsil uue mängu, mil pealkirjaks For Honor. Tegu on keskajas toimuva lahingumänguga, mis tundub hetkel olevat suunatud meeskonnapõhisele mitmikmängule. Vähemalt selline jäi esialgne mulje pressiüritusel laivis läbiviidud demonstratsiooni põhjal, milles kaks neljaliikmelist meeskonda pistsid omavahel rinda lahinguväljal, mis oli lisaks mängijatele täidetud veel kümnete arvuti poolt kontrollitud sõdalastega.

Ubisoft Montreali esindaja Jason Vandenberghe sõnul peegeldab konverentsil näidatud 4v4 matš vaid väikest osa sellest, mida For Honor endast lõpuks kujutama hakkab. Tegu ei saa olema fantaasiamänguga, seega maagia ja draakonid rüütlitele appi ei tõtta. Rõhku soovitakse panna pigem võitluse realistlikumaks muutimisele. Mängus saab kokku olema kolm erinevat fraktsiooni – rüütlid, viikingid ja samuraid – kel kõigil on erinevad tugevamad ja nõrgemad küljed. Kuigi E3-l näidatud demonstratsioon rõhus kahe neljaliikmelise meeskonna kokkupõrkele, saab mängus olema ka üksikmängukampaania. For Honori keskaegsed sõjatandrid ei kuulu vaid meestele, mängida on võimalik ka naistegelasena. Lahinguvälja ei täida ainult tundmatud rüütlid, vaid mängus astuvad lahinguväljale ka nimelised karakterid unikaalsete iseloomujoonte ja oskustega. Mõistagi ei kao kuskile ka arvuti poolt kontrollitavate sõdalaste hordid, seega ei astu võitlustulle vaid mängijategelased. Lisaks sellele on For Honoris olemas ka spetsiaalsed võimed, mis lukustuvad lahti teatud kriteeriume täites. Võimeteks võivad olla näiteks võimalus end ravida, ümbritsevate meeskonnakaaslaste ajutine tugevdamine ja isegi katapuldiga leegitsevate kivimürakate vaenlaste poole lennutamine.

For Honor saabub PC, Xbox One ja PlayStation 4 platvormidele. Täpsemast ajast, mil saame keskaegsel taplustandril üksteisega asuda jõudu katsuma, pole Ubisoft veel rääkinud.