fbpx

Kas Uncharted 4 kompab PS4 piire?

Leian, et pealkirjas esitatud küsimus on õigustatud, sest Sony pressikonverentsil nähtud Uncharted 4: A Thief’s Endi mänguvideo sisaldas endas niivõrd palju värve, kirevust, kellasid ja vilesid, et on raske uskuda, et kõike seda ei vea mitte maailma võimsaim mänguriarvuti, vaid teleka all pesitsev konsool, millel vanust vaid mõned aastad. Videost võib näha kui rahvarohked on tänavad mõningates asukohtades, kuhu Nathan Drake oma viimastel seiklustel satub, kui haprad on varjed, mille taha ta kuulide eest peitu poeb ning kui tüütu on see kuulipildujaga auto, mis Nathani pidevalt üles leiab.

Unchartedi neljandat osa tuleb oodata järgmise aasta kevadeni, ent Nathan Drake’i seiklusi saab (taaskord) kogeda juba selle aasta oktoobris, kui ilmub esimese kolme osa uuendatud versioonide kogumik.