fbpx

Lara sinu taskus

Lara Croft, ehk Tomb Raider, ei hakka seiklema ainult Xbox One konsooli vahendusel teleriekraanidel (ja loodetavasti uue operatsioonisüsteemiga Windows 10 kaasa tuleva võimalusega voogedastada Xbox One pilti otse arvutiekraanile), vaid jõuab ka taskusse. See on Lara Croft Go.

E3 Microsofti konverentsil nähtud uue Tomb Raideri mänguvideo tutvustas, kuidas kogu seeria läheb järjest enam filmilikumaks ning hakkab sisaldama veelgi rohkem välksündmusi, ent Lara seiklused nutiseadmetel võtavad hoopis teise vormi, nii mänguliselt kui ka visuaalselt. Kui mängudes Tomb Raider ja Rise of the Tomb Raider on Lara noor ning uuendatud välimusega, siis mängus Lara Croft Go on meie poolt juhitav see vana ja tuttav neiu, keda mäletame juba lapsepõlvest: pruunid lühikesed püksid, rohekas top ning hobusaba. Lapsepõlv on tagasi.

Hetkel ei ole veel teada, millal ja millistele nutiseadmetele Lara Croft Go jõuab. Samuti ei ole teada, kas ja millal pääseb 10. novembril Xbox One ja Xbox 360 konsoolidel ilmuv Rise of the Tomb Raider Xboxi kütkeist teistele platvormidele.