fbpx

Uwe Boll seikleb taas

Uwe Boll on nimi, mis ei tohiks olla tundmatu mitte ühelegi videomängu- ja filmihuvilisele. Tegemist on just selle kurikuulsa režissööriga, kes on tihtilugu pälvinud tähelepanu teemadel, mis seda ei oleks väärinud. Ta on „rikkunud“ mängurite jaoks lugematul hulgal videomänge tuues need üle jala kinoekraanile, olemata neid isegi kordagi puutunud. Jah, see on Uwe Boll.

Ühisrahastuse edulood ei ole kuidagi Uwe Bollini jõudnud. Nimelt proovis ta juba kaks aastat tagasi koguda Kickstarteri kaudu raha, et tuua kinolinale Postal 2, järg 2007. aastal ilmavalgust näinud filmile Postalmis tema filmide IMDb keskmist hinnet arvestades polegi paljude arvates üks kehvemaid filme. Bolli film baseerus videomängul Postal (1997), kuid peamist inspiratsiooni ammutas hoopistükis järjeloost Postal 2 (2004). Mänguseerial on ka unikaalse pealkirjaga kolmas osa Postal III, mis ilmus aastal 2011. Mängija kehastab nendes tegelast nimega The Postal Dude.

Kaader mängust Postal 2
Kaader mängust Postal 2

Uwe Bolli hiljutine üllitis tuleb aga seoses tema hetkel käimas oleva ühisrahastuskampaaniaga filmile Rampage 3, mis aga ei ole kuidagi seotud samanimelise 1986. aastal ilmunud videomänguga. Nimelt on kampaania lõpuni jäänud vaid loetud päevad ning kogutud ei ole isegi mitte poolt 50 000 € suurusest summast. Samale filmile proovis Boll saada raha ka Indiegogo vahendusel, kuid siis koguti 100 000 $ suurusest eelarvest vaid tühised 6375 dollarit.

maxresdefault

Uwe Boll avaldas oma Youtube kanalil 2 videot, kus ühes saadab ta sõna otseses mõttes kõiki inimesi kohta, kuhu päike ei paista, sest nad ei toeta tema geniaalset filmiprojekti ning teises kirub kogu Hollywoodi filmitööstust, saates neid samuti eelnimetatud pimedasse asukohta. Kas tegemist on väikese lapse viimase kisaga enne kui ta saab aru, et mänguautoga mängimise ajad on läbi või on tegemist geniaalse reklaamitrikiga?

Mänguringkondades levivad juba praegu soovitused, mille kohaselt võiks Boll veidi oma ego alla suruda ning lüüa käed videomängu Hatred loonud Poola stuudioga. Nii saaksid omavahel ühineda videomäng, mis räägib sellest, kuidas vihane ja masenduses indiviid tapab süütuid tsiviilisikuid ja film, mis räägib sellest, kuidas vihane ja masenduses indiviid tapab süütuid tsiviilisikuid. Bolli ja Hatredi loonud mängustuudio omavaheline koostöö ei võiks pelgalt sellega piirduda, vaid nad võiksidki koostööpartneriteks jääda. See tekitaks olukorra, kus nii olemasolevad kui ka alles valmimisjärgus videomängud jääksid karistamata ning nende nimega ei jõuaks suurele ekraanile midagi poolikut ja halba.

Hatred0012

Allikad: Kotaku, Polygon