fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

Esimene september on päev-päevalt aina lähemale jõudmas. Kui paljude jaoks tähendab see seda, et taaskord on vaja koolipinki istuda, siis mänguritele on antud kuu pisut teistsugusema tähendusega, kuna lõpuks ometi jõuab kohale kauaoodatud Metal Gear Solid 5: Phantom Pain – mäng, mille valmimise käigus läksid lahku seeria looja Hideo Kojima ning mängu väljastaja Konami teed. Et septembris Big Bossi täisväärtuslikeks seiklusteks valmis olla, pakub Microsoft terve augustikuu vältel Xbox One’i konsoolil Gold-konto omanikele mängu eellugu tasuta.

How to Survive: Storm Warning Edition

Zombimängud ei ole veel ära tüüdanud? Äkki meeldib sel juhul ka How to Survive! Zombimängud ON ära tüüdanud? Aga proovi ikka, vähemalt on see augusti keskpaigast alates tasuta!

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

Metro 2033

See üks kurikuulus FPS, mis viib mängija Moskva metrootunnelitesse kollidega kaklema. Saadaval Xbox 360 konsoolil 1.-15. august.

Metro: Last Light

See teine kurikuulus FPS, mis viib mängija Moskva metrootunnelitesse kollidega kaklema. Järg eelmisele osale (vaata ülevalt). Hästi huvitav on näha, kuidas ühes kuus just sellist taktikat kasutatakse. Saadaval Xbox 360 konsoolil 16.-31. august.

Head mängimist!