fbpx

Möödunud E3 Microsofti pressikonverents lõppes küsimusega: kuhu jäi iga-aastane Call of Duty sektsioon? On ju viimased kaheksa aastat just Microsofti konsoolid olnud antud mänguseeria suureks sõbraks. Vastus tuli rivaali Sony konverentsilt, kus kuulutati, et Call of Duty uueks koduks saab just PlayStation. Nii vahetus paljude mängurite poolt palavalt armastatud (ja vähemalt sama paljude poolt tuliselt vihatud) tulistamismäng oma rohelise rüü sinise vastu. Mängurid jäid ootama, milliseks kujunevad uue parima sõbraga tehtavad esimesed ühised sammud.

black-ops-iii

San Diegos toimuval Comic-Conil jagati mängu Black Ops 3 ekspositsioonil kotikesi, kust võis leida paberilehe infoga, et mitmikmängu beeta saab olema PlayStation 4 kasutajatele eksklusiivselt saadaval ajavahemikul 19- 23 august. Pole teada, kas peale seda pääsevad virtuaalsetele lahinguväljadele madistama ka arvuti ning Xboxi kasutajad, või suundub mängu arendaja Treyarch kohe vigu parandama. Beeta ise saab olema küll avatud, kuid sinna pääsevad eelisjärjekorras mängu eeltellijad.

Call of Duty: Black Ops III saabub müügile 6. novembril PlayStation 4, PC ja Xbox One platvormidele. Xbox 360 ning PlayStation 3 omanikud saavad mängu küll omale hankida, kuid, võrreldes teiste kasutajatega, jõuab nendeni vähendatud versioon. Ja kui keegi veel kahtles vastupidises, siis Black Ops 3 saab omale otseloomulikult ka zombide mängulaadi!

black-ops-III-promotional-poster-1 copy

Allikas: Polygon, Wikipedia