fbpx

Augustikuu tõi lisaks värsketele PlayStation Plus mängudele kaasa ka väikese uuenduse süsteemile – nimelt on nüüdsest võimalik hakata hääletama, millist mängu me järgmisel kuul tasuta sooviksime. Hääletussüsteem läks jõudsalt käima ning loodame, et peagi saame otsustada juba järgmiste mängude üle. Sellel korral tuli võitjaks Ubisofti poolt arendatud Grow Home. Lisaks sellele mängule saame septembrikuus alla laadida…

KUI SA OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

Grow Home

Juba eelpool sai mainitud, et PlayStation 4 omanikel on võimalik septembrikuus tasuta alla laadida Grow Home. Mängu peategelaseks on BUD, Botanical Utility Droid, kelle ülesandeks on otsida uusi taimi, mis abistaks tema koduplaneedil toota hapniku. Taim loomulikult ka leitakse ning BUDi ülesandeks saab olema aidata sellel kasvada.

Super Time Force Ultra

8bit on uus 64bit. Sama saab öelda ka pikselgraafika kohta, sest kellel on vaja fotorealistlikku videomängu, kui meil on võimalik mängida Super Time Force Ultrat? Eelmisel aastal Microsofti konsoolidel väljastatud mäng on saanud uue kuue ning jõuab PlayStation 4 ning PS Vita konsoolidele. Ikka selleks, et me kunagi ei kahetseks, et lapsepõlves just selliseid videomänge mängida saime.

Teslagrad

Teslagrad on kahemõõtmeline mõistatus-platvormer, kus tulevad mängu elektromagneetilised jõud. Nüüd loeme mängu pealkirja uuesti ja avastame, et seal sees on leiutaja Nikolai Tesla perekonnanimi. Kokkusattumus? Teslagrad on lisaks PlayStation 4 saadaval ka PlayStation 3 konsoolile.

Xeodrifter

Kui lapsepõlve meenutamisest veel liiga vähe, tuleb seda uuesti läbi elama hakata. Appi tulevad taaskord videomängud, mis meenutavad meile rohkem minevikku kui perekonna fotoalbum. Mängija kosmoselaev on katki ning ta on sunnitud külastama võõraid planeete, et seda parandada. See on Xeodrifter. Mäng on saadaval lisaks PlayStation 4 konsoolile ka PS Vita peal.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

Twisted Metal

Lapse… ei, ma ausalt rohkem ei viitsi. Kes siis Twisted Metalit ei mäletaks? Selle uusversioon ilmus 2012. aastal, kuid kadus siis kiirelt unustusehõlma. Nüüd on kõigil PlayStation 3 omanikel hea võimalus sellele taas võimalus anda

Kui sa omad PlayStation Vitat

Kuna ma lubasin, et seda nalja enam ei tee, siis on La-Mulana Ex kohta midagi keeruline kirjelduseks öelda.