fbpx

Selle aasta esimeses pooles otsustas Konami Hideo Kojima ja Guillermo del Toro ühise projekti Silent Hills arendamise kõigi fännide suureks nördimuseks lõpetada ja ülejäägid prügikasti visata. Seega jäigi mulje, et Kojima poolt loodud demo P.T. on ainus lohutus, mille abil fantaseerida Silent Hillsi potentsiaalset suursugusust.

https://www.kickstarter.com/projects/allisonroad/allison-road-first-person-next-gen-survival-horror/comments

Nagu välk selgest taevast ilmus pingelist olustikku taotlev Allison Road, mis oli P.T. austajate jaoks selge sõnum, et Silent Hills on surnud, aga sellega väga rahul. Nüüd on Allison Road jõudnud juba nii kaugele, et mängu arendav stuudio Lilith otsib edasist tuge Kickstarteri abil. Mängu näol on pealtnäha tegu suurepärase kaaslasega P.T.poolt pakutud minimalistlikule, kuid ääretult rõhuvale õõvatundele.

Mäng sai alguse kui ühe ambitsioonika arendaja unistus, kuid nüüdseks seisab indie-mängu selja taga juba mitmepealine meeskond, kellest enamik on mängu- ja filmitööstuse veteranid. Allison Road läbis edukalt Steam Greenlighti ja nüüd otsitakse täiendavat rahastust, et naha vahele pugev närvikõdi kõikide soovijateni tuua. Loodame, et see neil õnnestub!

Allikas: Kickstarter