fbpx

Ubisoft tundub mõistvat, et nende lipulaev Assassin’s Creed on kuldmune munev hani. Lisaks iga-aastastele lisandustele mänguseerias, jõuab järgmise aasta lõpus meieni ka Assassin’s Creedi film. Mõnda aega tagasi saime aimu, milline näeb kostüümis välja linateose peategelast kehastav Michael Fassbender ning hiljuti avaldas Ubisofti esindaja filmi võtetelt järjekordse foto, millel ilutseb seeria fännidele kindlasti tuttav Abstergo Industriesi kolmnurkne logo.

Abstergo

Tegu pole just väga kõneka pildiga, kuid teatud oletusi saab selle põhjal siiski teha. Tundub, et Abstergo filmi ülekandmisel on jäädud truuks varasemate Assassin’s Creedide visuaalile, kuna fotol nähtavad hallid kiviseinad on äravahetamiseni sarnased nendega, mida kohtasime Abstergo laboratooriumis seeria esimeses mängus. Selles laboris asus ka Assassin’s Creedis keskset rolli mängiv Animuse-nimeline masin, mille abil on võimalik lugeda geneetilisse koodi talletatud mälestusi ja milles Fassbender hakkab filmis tõenäoliselt pikalt aega veetma.

ACfilm
Michael Fassbender kehastab nii tänapäeval elavat Callum Lynchi, kui ka 15. sajandil elanud Aguilar de Agarorobot.

„Assassin’s Creedist“ on räägitud kui linateosest, mis võib potentsiaalselt siluda videomängude ja kinolina vahelisi konarlikke suhteid. Juhtivates rollides on Michael Fassbender ja Marion Cotillard ning režissööritoolis istub Justin Kurzel, kelle seni viimases filmis „Macbeth“ löövad kaasa ka mõlemad „Assassin’s Creedi“ peaosalised. Lisaks sellele väitis Ubisofti filmistuudio tegevdirektor Jean-Julien Baronnet hiljuti, et Fassbenderi ülesandeks ei ole pelgalt näitlemine, vaid tal on olnud keskne roll projekti kujundaja ja arendajana. Baronnet sõnul võetakse „Assassin’s Creedi“ loomisel eeskuju teostest nagu „Blade Runner“ ja „Batman Begins.“

„Assassin’s Creedi“ kinopileti ostmisega aga kiiret pole, kuna filmi väljalaskekuupäevaks on järgmise aasta 21. detsember. Enne seda avaneb meil võimalus mängida tõenäoliselt kahte Assassin’s Creedi mängu: Assassin’s Creed Syndicate’i, mis jõuab mängijateni 23. oktoobril, ja järgmise aasta Assassin’s Creedi, mis arvatavasti tulevatel kuudel välja kuulutatakse.

Allikas: Gamespot