fbpx

Kõik, kes hoiduvad 13. novembril ilmuva Rise of the Tomb Raideri kohta ilmuvate uute videote vaatamisest, ei pea loo ette reetmise pärast kartma, sest nii Gamescomil kui ka E3-l rahvale esitletud videod Lara uuest seiklusest pärinevad mängu esimesest 27 minutist. Mängu lugu hakkab ise olema kuni 20 tundi pikk ning iga viimasegi kui ülesande täitmine nõuab kuni 40 tundi. Niisiis pole see ligi pool tundi midagi nii spoileririkas ja tulevast elamust rikkuv kui võiks arvata, vaid annab pigem hea ülevaate mängu kvaliteedist ja uuendustest.

Rise of the Tomb Raider ilmub nii Xbox 360 kui ka Xbox One’i peale 13. novembril, arvuti ja PlayStation 4 omanikud peavad aga kauem ootama –  levitaja Square Enix kinnitas, et PC versioon ilmub 2016. aasta esimeses pooles ja PS4 versioon saab valmis alles järgmise aasta lõpus. Miks see nii on? Äri ja veelkord äri.