fbpx

Super Meat Boy hüppab lõpuks Sony konsoolidele. Mäng ilmus 20. oktoobril 2010. aastal Xbox 360 konsoolil ning sama aasta 30. novembril digitaalselt Steamis. Nüüd, 6. oktoobril, on kõigil PlayStation 4 ja PS Vita omanikel lõpuks võimalus hakata oma närve kulutama selle kultusmängu staatusesse jõudnud teosega. Aga… tegemist ei ole enam täpselt sellesama lihapoisiga, kellega oleme teistel platvormidel juba varasemalt kokku puutunud – Super Meat Boy saabub uue helireaga, mis tähendab omakorda seda, et vana heliriba enam ei ole. Aga miks see on üldse oluline? Sest Super Meat Boy soundtrackilt võib leida ühed parimad videomängule kirjutatud lood.

super-meat-boy

Mängu disainer Tommy Refenes avaldas Team Meat ametlikus blogis, et mängule tuli luua uus heliriba, kuna ei suudetud allkirjastada seniseid autorilepinguid PlayStationi konsoolile. Super Meat Boy endise muusika õigused kuuluvad selle autorile Danny Baranowskyle, kes tõi keeldumise põhjuseks, et ta ei oma enam töösuhteid mängu autoritega, need lõppesid aastaid tagasi ning põhjustest ei soovi ta rääkida.

Et pakkuda endisele helireale võrdset vastast, palkas Team Meat mitmeid uusi heliloojaid, kelle seast võib leida selliseid tuntud nimesid nagu Ridiculon (The Binding of Isaac: Rebirth), David “Scattle” Scatliffe (Hotline Miami) ja Laura Shigihara (Plants vs. Zombies). Juba ainuüksi nende nimede pärast on mõtet uuesti mängida Super Meat Boyd, mis tuleb kõigile PlayStation Plus teenuse kasutajatele ka tasuta.

Allikas: Destructioid