fbpx

Uus Far Cry toob jääaja tagasi?

Ubisoft alustas eile uue mängu õrritamisega, selleks lükati käima livestream, milles korrutati üht ja sama videot koopamaalingust. Video pealkirjaks oli „Ubisoft Announcement – COMING SOON”. Uudise kirjutamise hetkel oli otseülekanne veel töös. Ametlik avaldus uue mängu osas peaks tulema millalgi tänase päeva jooksul.

Tuleb välja, et Ubisofi suure uudise näol on tegemist olnud hoopis avaliku saladusega, mille osas ei suuda kõik osapooled lõpuni vastu pidada ja teadaannet ära oodata. Mitmel pool on hakanud ilmuma postitused ja pildid sellest, kuidas tegemist on uue Far Cry mänguga, mis leiab aset jääajas. Hea uudis kõigile neile, kellele meeldis väga eelmises osas elevandiga sõita, sest nüüd on tõenäoliselt võimalik mammuti otsa ronida. Mängu nimeks on allikate järgi Far Cry Primal.

FC4_GAMESCOM_SLA_HUNTER.0.0

Allikad: VG24/7, Polygon