fbpx

Kas Te teadsite, et Mass Effectil on päris oma püha? Need, kes pole veel kalendrites 7. novembrit punaselt ära märkinud, siis nüüd on selleks viimane aeg, sest just sel kuupäeval tähistatakse N7 päeva. Kõik Mass Effecti fännid teavad kindlasti, et „N7” on sümbol, mis on mängudes nähtav peategelase Shepardi riietusel ja varustusel. Tänavu on antud tähtpäev aga eriti märgiline, kuna Bioware avaldas lühikese videoklipi seeria järgmisest mängust, pealkirjaga Mass Effect Andromeda.

Tegu ei ole just paljuütleva klipiga, kuigi video lõpus näeme uudse välimusega kosmoselaeva. Pealelugeja on Jennifer Hale, mängumaailma häälnäitlemise raudvara, kelle mitmete rollide hulka kuulub ka Mass Effecti seerias naissoost Shepardi kehastamine. Bioware on väitnud, et Andromeda süžee ei keskendu enam Shepardi tegelaskujule, seega on Hale’i kasutamine tiiseris mõneti segadust tekitav. Teisalt, tundub et treileri esmane eesmärk on pigem Mass Effecti pühade meeles pidamine ja mitte Andromeda kohta uue info avaldamine. Seega sooviti tõenäoliselt kasutada seeria fännide seas tuttavat ja palavalt armastatud Hale’i.

Mass Effect Andromeda kuulutati ametlikult välja möödunud suvel E3 mängumessil ning peaks mängijateni jõudma 2016. aasta pühadehooajal. Platvormideks on PlayStation 4, Xbox One ja PC.

Allikad: Polygon, Gameland TV