fbpx

Uus Bioshock on arenduses

2007. aastal tõi mänguarendaja Ken Levine meieni praeguseks kultuslikuks saanud õudusmäruli pealkirjaga Bioshock. Mäng võitis mitmeid auhindu ning sellega pandi alus tervele Bioshocki sarjale. Paraku aga piirdus see ainult kolme osaga, mille viimane esindaja Bioshock Infinite, nägi ilmavalgust 2013. aastal. Teose fännid kaotasid lootust näha armastatud sarja järge, kui Bioshocki esikolmiku loonud Irrational Gamesi stuudio sulges uksed mullu veebruaris.

Kuid hiljuti teatas videomängunduse hiiu Take Two Interactive’i tegevjuht Strauss Zelnick, et Californias asuv mängustuudio 2K Marin tegutseb usinalt uue Bioshocki loomise kallal. Tegevjuhi sõnul ei kao antud mängusari veel niipea. Zelnicki jaoks on Bioshock sama kõrge prioriteediga nagu ka Grand Theft Auto seeria. Kuigi sarja uus esindaja ei hakka ilmuma iga aasta, nagu Assassin’s Creed või Call of Duty, lubatakse  publikuni tuua iga kord kvaliteetse ning nauditava teose.

Strauss ei öelnud, mis sorti Bioshocki stuudio valmistab, kas täismõõdulist arvuti-konsoolimängu või hoopiski mobiilsetele platvormidele mõeldud lelu. Puudub ka info, millal tasuks üllitist oodata, kuid rohkem infot valmiva teose kohta saame tõenäoliselt juba järgneva aasta kevade paiku.

Allikas: Geek