fbpx

Ma usun, et paljude jaoks on Captainsparklezi nimi üpriski tuttav, ent kes veel ei ole mehe tegemistega tuttav, siis võib öelda vaid üht – Captainsparklez on see mees, kes alles hiljuti ostis endale 4,5 miljoni dollari eest Los Angelesis villa. Kust see raha pärineb? No otse loomulikult teenis härra selle läbi twitchi annetuste, striimides menukat liivakastimängu Minecraft! Kuid sellega tema saavutused antud mängu osas ei piirdu. Hiljuti lõi Captainsparklez, kodanikunimega Jordan Maron, käed Verizoniga ning ühistöö tulemusena sündis Minecrafti maailmas täiesti toimiv mobiiltelefon, millega on võimalik helistada ning teha videokõnesid  pärismaailmas eksisteerivatele telefonitele!

Ühildumaks pärismaailmaga on Verizon loonud veebiaplikatsiooni, nimega Bloxel, mis tõlgendab pildid ning videod kuubikuteks, et neid saaks reaalajas otse Minecrafti striimida. Olgugi, et kogu asi jookseb mängu modifitseeritud versioonil, on tegu siiski üsnagi hämmastava asjaga!

Minecrafti võimalused näivad olevat piiritud, näiteks saab seal taasluua terveid riike või isegi mängusisest täiesti funktsioneerivat kõvaketast.

Allikas: Kotaku