fbpx

Epic Games (Unreal Tournamenti ja Gearsi of Wari seeria) on novembri algusest saadik jaganud krüptilisi vihjeid nende uue mängu Paragoni kohta. Tuntud stuudio ja levitaja mitte ainult ei kuulutanud kohe välja uut mängu, vaid levitas tervelt kuu aega infot erinevate tegelaste kohta. Kõik see aeg polnud kellelgi aimugi, mis laadi mänguga on tegu, sest selle kohta ei jagatud mitte midagi. Koduleheküljel sai ennast küll Epic Gamesi kontoga registreerida ja saada nii esimesena iga uue tutvustava tegelase kohta nii mõndagi teada – neid kõiki kirjeldati nende võimete järgi. See pani spekuleerima, et tegu võib olla stuudio täiesti uue mitmikmänguga, millel võivad olla Unreal Tournamenti mõjutused.

Detsembri alguses sai saladus avalikuks ja nüüd on asi selge – Epic Gamesi uus mäng on 2 aastat arenduses olnud Unreal 4 mootoriga valminud MOBA. Paragoni eristab sellistest gigantidest nagu Dota 2, Heroes of the Storm ja League of Legends asjaolu, et mäng on toodud kolmanda isiku vaatessse. Paragon hakkab olema saadaval ainult PC ja PlayStation 4 omanike jaoks ning ning mõlema platvormi mängijad hakkavad võitlema koos. Mäng ilmub ise ilmselt järgmise aasta pühade ajal, kuid juba kevadel on võimalik proovida seda rahalise tasu eest Early Accesss formaadis ning kõik teised soovijad saavad teha sama suvel, kui leiab aset avatud beeta. Praegu saab beeta jaoks registreeruda kodulehel. Õnneks ei pea beeta järgi ootama suveni, vaid juba järgnevate kuude jooksul hakatakse vaikselt inimesi mängu kutsuma. Selleks peab pärast registreerimist täitma ka vormi mänguharjumuste kohta.

Kiiksuga MOBA-sid on ka varem ilmunud – Blizzardi kolmanda isiku vaates Overwatch ja Turtle Rocki valdavas enamuses esimese isiku vaates Evolve on head näited, kuid Paragoni puhul pole žanri osas ette võetud väga drastilisi muudatusi. Tegu on läbi ja lõhki MOBA-ga, mille uus vaatevinkel annab võitlustandrile pigem värske nägemuse. Mina olen igatahes huvitatud. Overwatch ja Evolve on olnud minu jaoks suurepärased kogemused ning võibolla on Paragon see, mis meelitab lisaks kogenud mängijatele ka minusuguseid MOBA-dest varem kaugele hoidnud inimesi asjassse rohkem pühenduma.

Allikas: Epic Games