fbpx

3. detsembril aset leidnud The Game Awards mänguauhindade jagamine ei piirdunud kõigest parimate premeerimisega, vaid kiivalt oodatud ekraaniaega said ka mitmed mängud, mis veel poelettidele potsatanud ei ole. Üks taolistest teostest oli Far Cry Primal, Ubisofti paljulubava väljanägemisega jätk oma mastaapsele tulistamismänguseeriale. Seekord on arendajad otsustanud aga püssi põõsasse visata ning haarata hoopis vibu ja kivikirve järele, kuna Primali tegevus leiab aset kauges minevikus ürgsel kiviajal. The Game Awards gaalal tegi mäng debüüdi 9-minutilise mänguvideo näol, mis heidab valgust sellele, kuidas hakkab välja nägema Far Cry seeriasse kuuluv mäng ilma selle senini keskse elemendi – tulirelvata.

Hiljuti lubas Ubisoft ajakirjanikud esmakordselt Primali ürgmetsi avastama ning esmamuljed tunduvad olevat üsna sarnased. Nii Polygoni kui ka Eurogameri esindajad on arvamusel, et loomade taltsutamine ning nende vaenlaste vastu kasutamine on teretulnud lisa, mis töötab hästi. Teisalt on Primali näol siiski jätkuvalt tegu Far Cry mänguga, kuna seeria põhielemendid nagu suur avatud maailm, vaenlaste laagrite ründamine ja mitmed missioonitüübid on sarnased seeria varasemates osades nähtule.

Far Cry Primal viib PlayStation 4 ja Xbox One’i omanikud tagasi kiviaega järgmise aasta 23. veebruaril, PC mängurid peavad ootama 1. märtsini.

Allikas: VG24/7, Eurogamer, Polygon