fbpx

Algselt sügisel ilmuma pidanud Telltale Gamesi põhiseeria spin-off The Walking Dead: Michonne ilmub The Game Awardsil rahva ette toodud treileri järgi hoopis 2016. aasta veebruaris. Michonne on nii samanimelisest ülipopulaarsest telesarjast kui ka koomiksist tuntud ainuke mõõgavehkleja. See pole muidugi lihtsalt terariist, vaid algselt Jaapani samuraidele loodud mõõk katana. Mängu lugu leiab aset ajal, mil Michonne eraldus pikemaks perioodiks Rick Grimesi juhitud grupist ning pidi elavaid surnuid täis maailmas üksi hakkama saama. Michonne on olnud kogu aeg pigem eraklik ja üksindust eelistav sõdalane. Tema traagiline minevik on teda kogu aeg kummitanud ning Telltale ongi otsustanud lahata Michonne’i karakterit, vaadates tema minevikku, tutvustades isiklikke deemoneid ning näidates aega, mis jäi nii sarja kui ka koomiksi fännide jaoks kardinate taha. Kui Telltale’i mudel on seni tähendanud 5-6 osa, siis Michonne’i seiklused piirduvad 3 osaga.

Selline lisaosa pole Telltale’i jaoks võõras. The Walking Deadi kahe hooaja vahel ilmus allalaetava lisana ka väga lühike 400 Days, milles tutvustatud tegelased jõudsid ka järgmisesse hooaega.

Telltale Gamesi loomingu kõige kuulsamad mängud on The Walking Dead, Tales from the Borderlands, The Wolf Among Us, Game of Thrones ja Minecraft: Story Mode. Tulevaste ponnistuste hulka kuuluvad ka Marveli universumi tegelaste põhjal valmiv mäng ning samuti The Game Awardsi ajal välja kuulutatud Batman. The Walking Dead ja Game of Thrones saavad järgmisel aastal samuti lisa – mõlemale on välja kuulutatud uued hooajad.

Telltale’i senist ja tulevast töökoormust hinnates võime oodata mitmeid teateid edasilükkamistest, pikki perioode episoodide vahel ning mõningast kvaliteedi langust nii stsenaariumi kui graafilise võimekuse osas. Seda ei pruugi aga juhtuda, sest nii mainekaid adaptsioone arvesse võttes peaks alati lootma parimat.

Allikas: Telltale Games