fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Hand of Fate

Kogu veebruarikuu vältel on Gold liikmestaatuse omanikel võimalik alla laadida just see sõltuvusttekitav kaardimäng. Arendajad ise väidavad, et tegu on märulirollikaga (aga meil kõigil on silmad – me teame, et see pole tõsi!) ning vahel saab mõnele kollile ka tõesti pasunasse anda, aga need kaardid, mees. Need kaardid!

Styx: Master of Shadows

Kujutame ette, et Assassin’s Creedi peaosas ei ole mitte tusane indiaanlane ega šarmantne itaallane, vaid hoopistükis üks pisike ja kole roheline troll. Just sääraselt võikski kokku võtta selle hiilimismängu, mida saab enda Xbox One konsooli kõvakettale salvestada alates 16. veebruarist kuni 15. märtsini.

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

Sacred Citadel

Sacred Citadel on eellugu detsembrikuu tasuta mängude hulgas olnud Sacred 3-le, ent mängitavuse osas ollakse pisut erinev. Tegemist on sellise tüüpilise „jaluta paremale ja anna kõikidele vastutulijatele naha peale“ madistamisega, mis peaks halvimal juhul vähemalt üheks korraks piisavalt hea stressileevendaja olema. Sest noh, peksta saab ja seda ajavahemikus 1-15. veebruar.

Gears of War 2

Alles see oli (hea küll, sellest on juba pool aastat möödas), kui meile pakuti tasuta Gears of Wari seeria kolmandat osa. Tundub, et me liigume ajas tagasi, sest uuel aastal on võimalik alates 16. veebruarist alates alla laadida Gears of War 2, mis on ühtlasi ka (siinkirjutaja arvates vähemalt) seeria parim osa.

Head mängimist!