fbpx

The Division võis küll liiga enneaegselt hõigata välja mitu asja, mis vähemalt esialgu mängust välja jäävad, kuid vähemalt on Dark Zone alles jäänud. Mis on Dark Zone? Ubisofti enda ametliku kirjelduse järgi on tegu suletud alaga, mille eesmärgiks on peatada ootamatult linna tabanud viiruse levik. See on ühtlasi ka ainuke ala mängus, kus on võimalik võidelda teiste mängijatega. The Divisoni üksikmänguosas on küll olemas algbaas, kust käivad kõik mängijad läbi ning loomissioone saab samuti sõprade või juhuslike mängijatega läbida, aga Dark Zone’is valitseb kaos, mille keskel tuleb kaarti avastades korjata linna ja oma tegelase arengu jaoks vajalike seadmeid, relvi ja muid kosmeetilisi asju. Sellel kõige on aga konks – iga mängija kujutab endast võimalikku ohuallikat. Kunagi ei tea, et kas juhuslikult mööduv mängija otsustab sinu pihta tule avada ja sind paljaks röövida või mitte. See aga ongi Dark Zone’i suurim võlu.

Teistest võludest räägime pikemalt videos, kus selgitan Henrykule, et kuidas Dark Zone täpselt töötab.