fbpx

Nüüd tekib kohe paljudel lugejatel kindlasti küsimus, kuidas saab nimetada Fallout 4-ja 2015. aasta parimaks mänguks. Tegemist ei olnud ju kindlasti halva teosega, jõudis see ka meie möödunud aasta viie parima mängu hulka, aga et kohe kõige parem? Nii igatahes selgus äsja toimunud D.I.C.E. Awards galal, mida peeti juba 19. korda.

dice

Videomängutööstus alles otsib oma Oscareid, seda kõige tähtsamat ja prominentsemat üritust, kus jagatakse ära kõige ihaldatumad auhinnad. Kui D.I.C.E. ei ole just see kõige tähtsam, on see kindlasti üheks ürituseks, mille poole tasub vaadata, kui otsid kõige paremaid videomänge. Teistest sellistest üritustest tasub välja tuua näiteks The Game Awards’i.

fallout 4

Fallout 4 ei võitnud ainult Aasta Mängu tiitlit, vaid omistas ka võidud kategooriates Outstanding Achievement in Game Direction ja Aasta Parim Rollimäng/Massirollikas. Teistest mängudest, mis läksid galalt koju sületäie auhindadega, tasub veel välja tuua Rocket League, Ori and the Blind Forest ja ka Level1 Aasta Mängu tiitli pälvinud The Witcher 3: Wild Hunt.

Kõikide võitjatega saab tutvuda Polygoni poolt välja toodud nimekirjas.

Allikad: PC Gamer, Polygon